En of de wereld vergaat….

“Waar ter wereld ik ook kwam, nimmer trof ik zo’n bende als in het oude Amsterdam” zong Tol Hansse in 1978. Als ik mij niet vergis had Amsterdam toen Wim Polak als burgemeester. Wim Polak was dus de burgemeester die er een bende van had gemaakt. Op het moment dat burgemeester Polak de ‘big boss’ van de ‘big city’ was viel het allemaal nog wel mee. De stad draaide. De stad was een wereldstad. Het duurde even en na Polak kwam Ed van Thijn. Ed van Thijn werd opgevolgd door Schelto Patijn en tot die tijd ging het allemaal redelijk. Het was nog steeds de gezellig oude bende. Amsterdam kende wat problemen die elke grote stad kent. Het was geen 11 september 2001, maar het was wel in 2001 dat Job Cohen ‘El Patron’ van Amsterdam werd. Stilletjes beklom Job de troon om de heerser van Amsterdam te kunnen worden. Lang hoorde niemand iets van hem. Alles ging in het langzaam verder. Er waren geen problemen. De burgemeester met de uitstraling van een lieve oom deed zo nu en dan een vreemd dansje. Bezocht een moskee en ging daar thee drinken met de vervloekte moslims. Hij had wat vreemde stadsdeelvoorzitters onder hem. Hij stelde een enorme verdediging van knuffelMarokkanen op. Die dan weer door zijn wethouder Oudkerk als kutMarokkanen werden weggezet. Hoe dan ook de stad Amsterdam met haar hoeren, pooiers en coffeeshops begon scheurtjes te vertonen. Wat niemand echter door had en tot op dit moment nog niet Cohen is een man met goede blik in de toekomst. Voor dat Amsterdam helemaal zou scheuren sprong hij van zijn troon en volgt Wouter Bos op.

Hij laat zijn enorme bult puin achter voor de volgende burgemeester. De keuze was even moeilijk moest hij de ‘Sherrif van Slotervaart’ vragen om burgemeester te worden of moest hij hem mee trekken de tweede kamer in. Traditiegetrouw moest er voor gezorgd worden dat er een Jood de baas bleef in Amsterdam. Hier mogen en kunnen we niet om heen. De Joden heersen de rest volgt. Eventjes mocht Lodewijk Asscher, de enige Ass(ch)er die mij misselijk maakt, het over nemen. Om daarna snel de troep af te staan aan Eberhard van der Laan. “En succes er mee, gappie” lachte Asscher hem toe. Job Cohen mocht van ‘El Patron’ v
an Amsterdam uiteindelijk ‘El Patron’ van de PvdA worden en hiermee hoopte hij natuurlijk ook de baas van Den Hollanden te worden. Het ging allemaal niet zo lekker met de partij. Er moest een verandering komen. Job Cohen zou de verandering zijn. Wouter Bos had deze keer een enorme troep gemaakt. We zijn gewend dat Wouter Bos niks achter zijn kont opruimt. Hij moest papa spelen. De verkiezingen in 2010 gingen alleen al niet echt lekker voor Job Cohen. Waar iedereen verwacht had dat oom Job, met zijn PvdA de grootste partij zou worden ging het mis. De ideale schoonzoon Mark Rutte won het.

De PvdA bleef maar zakken in de peilingen en de stotterende en hakkelende Cohen bleef maar verliezen. Ondertussen deed Cohen nog wat domme uitspraken. Kan gebeuren. Wilders doet dat dag in, dag uit. Dat ene domme dingetje zullen we hem kunnen vergeven. Het kan allemaal wel eens gebeuren. Tot op vandaag. Er stond iemand op. Weg van de PvdA. Voormalig voorzitter van de PvdA. Hij deed een open sollicitatie in het Algemeen Dagblad vanochtend. Michiel van Hulten vertelde aan het AD dat er veel collega’s in de PvdA twijfelen aan oom Job. Ze zijn niet blij met de manier waarop Job Cohen de PvdA bestuurt. Ze zijn niet blij met de peiling die Maurice de Hond elke week de lucht in gooit. Ja de Maurice de Hond die zomaar mensen vals beschuldigt. De Maurice de Hond die het zelden tot nooit goed heeft. De Maurice de Hond die één de grootste debielen op aarde is. Toch denken de mensen in de PvdA dat het niet goed gaat. Ze denken dit gaat fout, maar durven het niet te zeggen. Geen één van de laffe honden durft op te staan en te roepen “Hé ik weet niet of jullie het ook zien maar wij VERLIEZEN!!!!” Nee zo ging het niet. Ze fluisteren zachtjes in het oortje van Michiel van Hulten dat het allemaal mis gaat. Zijn wij even blij dat Michiel van Hulten in zijn PvdA tijden dat leuke journalistje neukte. Anders hadden wij deze open sollicitatie van Michiel van Hulten moeten missen.

Gelukkig besef ik dat het allemaal nog erger kan. Je kunt ook gewoon uit Hardinxveld-Giessendam komen en door je eigenste ouders aangeboden worden op internet voor seks tegen betaling. Zit je dan als 8-jarig meisje. Ik weet niet wat Job Cohen met deze ouders zou doen. Ik kies toch voor de doodstraf. Wat u, Geert?

Advertenties

5 gedachtes over “En of de wereld vergaat….

 1. De doodstraf?
  Dat is veel te mild…castreren en levenslang op water en brood.
  Bah,wat een zieke geesten…je eigen kind!
  Gelukkig is er nog niets gebeurd..maar wat zal dit doen met het meisje?Hoe moet ze dit verwerken?
  Het kan altijd nog erger,een opa en oma lieten hun kleinzoon van een paar maanden misbruiken.

  Misschien had Amsterdam wat goed te maken aan de joden?(niet wanhopen,tenslotte heeft Rotterdam al een moslimburgervader..)
  Ik vind het niet opportuun wat iemand is,maar hoe iemand is.
  Ik mag Cohen,al is-ie misschien niet daadkrachtig genoeg.
  Ik mag Verhagen niet,die wel daadkracht vertoont.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s